Spring til indhold
Home » Babyuniverset » Babybio Empire

Babybio Empire

Savner du en tur i biografen under barslen, så kan Babylicious på det varmeste anbefale, at du triller afsted med den lille og tager en tur i babybio Empire på Nørrebro. Hver onsdag kl. 12:00 arrangerer Empire bio såkaldte Babybio-forestillinger, hvor du kan vælge mellem fire forskellige film. I selve biografen er der skruet lidt ned for lyden og en smule op for lyset for at tage hensyn til de små poder. 

Hvordan fungerer babybio Empire?

Barnevogne med sovende børn stilles i Empires lounge, så deres personale har overblik og kan høre dem. Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn. Tomme barnevogne stilles udenfor.

Sover din baby, får du udleveret to sedler med ens numre. Den ene skal sættes på barnevognen og den anden, tager du med i salen. I tilfælde af at din baby vågner, går personalet op i salen og råber nummeret op, så du kan hente den lille og se filmen færdig. Empire bio har sørget for, at forskellige fornødenheder er på plads. Ude på deres toiletter findes der pusleborde, og de har sågar en mikroovn  til opvarmning af eventuelle flasker.

Aktuelle biograffilm

Empire bio har altid aktuelle film på programmet og som nævnt, har du mulighed for at vælge mellem fire forskellige. På deres hjemmeside vil du kunne se alle programplanlagte film og vælge lige præcis den, du ønsker at se. Så er det bare at tage popkornene under armen og sætte sig tilrette i deres lækre biografsal. 

 

Flere biografer med samme service

Hvis du ikke bor lige i nærheden af Empire bio, så findes der heldigvis også andre biografer, der tilbyder den samme service. Eksempelvis, så har Nordisk film biografer Babybio følgende steder: 

Falkoner, Fields, Frederikssund, Taastrup og Waves, Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy, Nykøbing Falster samt mange flere steder.