Spring til indhold
Home » Babyuniverset » Babyaktiviteter

Babyaktiviteter

Hvis man gerne vil finde inspiration til gode samværsstunder med baby, så har vi et par tips til nogle inspirerende babyaktiviteter, der også skaber gode relationer mellem dig og dit barn.

På Danmarks læringsportal emu.dk finder man spændende aktivitetskort, der tager udgangspunkt i det lille barns følelsesmæssige og sociale udvikling. Aktiviteterne er inddelt i 6 katergorier:

  1. Nysgerrighed
  2. Gode relationer
  3. Tryghed
  4. Bevægelsesglæde
  5. Fortællelyst
  6. Madglæde

Aktivitetskortene henvender sig til børn fra 8 – 18 måneder og i forbindelse med hver aktivitet, kan man læse om formålet med og baggrunden for aktiviteten. 

Babyaktiviteter til under 1 år

“Leg med din baby” er en bestseller skrevet af forfatter Lone Spliid og Mette Vainer Wegloop. Bogen henvender sig til forældre, der søger inspiration til nye måde at stimulere sit barn på og kommer med masser af forslag og idéer til lege og aktiviteter med baby under 1 år. “Leg med dit barn” indeholder desuden et kapitel om, hvordan legene kan bruges til at løse nogle af de småproblemer, som nybagte forældre møder det første års tid, fx hvis babyen har svært ved at falde i søvn, døjer med kolik eller ikke vil ligge på maven. Bogen kan bl.a. købes hos bookstone og koster 130,-

Babylicious kan du også finde legetøj og accessories til hyggelige stimulerende babyaktiviteter.