Spring til indhold

baby accessories

Tips og idéer til indretning af børneværelset

Hvordan indretter man et babyværelse, der både skaber glæde og hyggelige rammer for dit lille barn, og som rent praktisk fungerer i forhold til soveplads, bleskiftning og opbevaring af de nødvendige baby accessories? Det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, men med få midler kan du faktisk skabe et både dekorativt og praktisk babyværelse, som er et rart sted at være for både dig og din baby – I kommer nemlig til at bruge mange timer med bleskift, tøjskift og pruttelyde på de små buttedede fødder.

Vi håber, at du her på Babylicious finder inspiration med vores udvalgte danske klassikere, når det kommer til babysenge og pusleborde og ikke mindst med vores udvalg af luksus-accessories, som vi synes sætter prikken over i’et i børneværelset.

Når din baby skal sove

En god babyseng er et must i et børneværelset, og vi har udvalgt tre tremmesenge i høj kvalitet og lækkert design, der imødekommer dit barns behov og udvikling fra nyfødt baby og videre op. Du får også lidt inspiration til indretning af sengen med baby accessories, der skaber de perfekte rammer, når barnet skal sove.

 

Sebra Seng Baby Junior

Done by Deer

skab et allergivenligt og sikkert sovemiljø

Skab et behageligt, allergivenligt og sikkert sovemiljø for den lille nyfødte. Pynt eksempelvis med en flot sengerand der gør sengens kanter bløde og sikrer mod hårde stød, når barnet sover. Køb en dyne der er temperaturregulerende og gå efter økologisk sengetøj. Dermed giver du dit barn de bedste rammer for en god nattesøvn helt fri for kemi.

Sengerand

Sengetøj

Belysning, dekoration og babyaktiviteter

Indretningen af børneværelset bør skabe glæde og god trivsel for dit barn og med få midler såsom: belysning, en hyggelig pusleplads og bløde tæpper med plads til små og store babyaktiviteter, kan man indrette et værelse, der skaber hyggelige rammer for den nyfødte..

Tilføj lidt kreative baby accessories til indretningen og skab en fantasifuld og hyggelig stemning i rummet. Vi har håndplukket nogle lækre produkter til baby, som vi synes er med til at sætte et personligt præg på både drenge- og pigeværelset.

Bløde tæpper og comfi

diverse

Pusleplads og opbevaring

Puslepladsen er et sted, hvor du kommer til at bruge mange timer sammen med dit barn, og det er derfor vigtigt, at du indretter dit puslemiljø, så det er både praktisk, smart, trygt og sjovt. Vi har udvalgt et par danske klassikere, der udover at have et lækkert design og høj kvalitet også er funktionelle pusleborde med mulighed for tilkøb alt efter behov.

Opbevaringsplads til baby accessories ved puslepladsen er alfa omega, fordi du ikke har mulighed for at gå rundt, mens du skifter din baby. Derfor skal ting som både bleer, klude, pudder, skiftetøj, cremer og lignende være lige ved hånden – og det kan godt fylde lidt, når den lille skal pusles.

 

Opbevaring