Spring til indhold
Home » Babyuniverset » Barnets bog

Barnets bog

Det første år af dit barns liv er en fantastisk rejse. I de første 52 uger udvikler det sig fra et hjælpeløst spædbarn til selv at kunne sidde, kravle og måske endda tage sine første skridt. Barnets bog er den perfekte gave til dig og dit barn og kan inspirere til masser af nostalgi og deling af minder i familien. Du finder også inspiration til en masse andet spændende babytilbehør og babyaktiviteter her på Babylicious.

Barnets bog foreviger minder

Den første tid med baby går virkelig stærkt, derfor kan det være ideelt med barnets bog, så det hele ikke forsvinder ud i glemslen. Barnets bog guider og inspirerer til sjove minder, begivenheder og milepæle, der er vigtige at få med. Du kan blandt andet notere tidens største hits, prisen på en liter mælk og lignende små sjove facts fra tidens tendenser. Derudover er der plads til at fortælle sjove anekdoter, gemme fotografier og meget andet.

Bogen er også et evigt minde og sjovt for barnet selv, når det vokser sig større og kan se tilbage på de første år af sin levetid.

Barnets bog i ringbind

Barnets bog i ringbind giver en større fleksibilitet til at præge bogens indhold og udtryk, som man ønsker det. Her er der masser af plads til at hygge med pynt og meget mere på siderne. Det er nemt at tilføje sider, tegninger, plastlommer og billeder til bogen og ikke mindst fjerne dem, du ikke får udfyldt, så der ikke er tomme huller. 

Barnets bog i ringbind fra withwhite er en rigtig bestseller inden for sit felt. Gennem 80 sider følger den dit barns minder fra graviditeten til første skoledag. Der findes endda ekstrasider, som kan tilføjes, hvis du gerne vil skrive mere.