Spring til indhold

Produkter til baby

Vælg bæredygtig økologi til din baby

Når du køber økologisk babyudstyr, begrænser du mængden af uønsket kemi, men det kan være en jungle at finde rundt i økologimærker, når det gælder babytøj. Vil du gerne være nogenlunde garanteret, uden den store indledende research, så se efter svanen, blomsten eller økologimærket Gots, når du køber tøj og andre tekstil produkter til baby. Gots er en fælles international certificering, der udover at stille krav til miljø og social ansvarlighed også garanterer, at 95% af fibrene er økologiske og hvis ikke, skal dette fremgå klart og tydeligt.

Du kan også lade dig inspirere af Babylicious udvalg af lækkert økologisk babytøj, plejeprodukter og accessories, som vi anbefaler at have klar, inden baby kommer.

Øko babypleje beskytter dit barn mod skadelig kemi

Køber du økologiske produkter til baby, undgår du skadelige stoffer og præparater, der kan forstyrre kroppens hormonbalance eller fremkalde allergi. Must-haves når det kommer til økologisk babypleje er: salve, babyolie, pudder og mild sæbe. Både mors og babys velbefindende er super vigtig i den første krævende tid. Vi har udvalgt lækker økologisk babypleje, der kan løse de fleste udfordringer, som man står med som forældre: tør baby-hud, rød numse eller arp i hovedbunden. 

Derma Babystartpakke

Øko- og Allerivenlig babypleje
Naturlige og økologiske ingredienser

Burts' Bees baby

Naturlige og beroligende produkter

Olier og salve

Let og fugtgivende olie
Mod rød og irriteret hud
Pusleunderlag
Bystroom puslekit

Til mor

Sæbeværkstedet plejesæt
Mommy and me top to toe

De bløde økologiske produkter til baby

Når det kommer til indkøb af økologisk tøj og tekstil produkter til baby, kan det være svært at vurdere hvor meget og hvor lidt, der er behov for i starten, og ikke mindst at ramme den rigtige størrelse kan være en udfordring. Man ved dog, at de fleste babyer passer str. 50 og 56, så det er et godt udgangspunkt og vi anbefaler, at gå efter størrelser, der er lidt store i starten, for de vokser lunhurtigt.

Find inspiration med vores udvalg af lækkert økologisk tøj og baby accessories til både vinter og sommer.

Cosy Baby

Godnat baby

Baby Beanies

Babystrik

Baby accessories

Udover økologisk babyudstyr til pleje og påklædning, så er der også alt det løse såsom: sutter, ammepude, stofbleer, savlesmækker, det første legetøj og selvfølgelig sovebamsen. Listen er næsten uendelig lang, og her gælder det om at holde tungen lige i munden, så man ikke ender med at bruge hele sin formue på baby accessories.

Vi  har håndplukket nogle lækre økologiske produkter til baby, der måske ikke alle er must-haves, men i hvert fald nice to have. 

Spisetid

Sovetid