Tips og gode råd til nybagte forældre

Hvordan fungerer et dealsite?

Et dealsite fungerer ved at kunderne gør krav på et særligt tilbud eller rabat, der oftest skal indløses inden for en bestemt tidsperiode. Det kan naturligvis varierer fra dealsite til dealsite, hvordan det konkret fungerer.

Når du er kunde på et dealsite køber du ikke en varer, men et værdibevis. Hvilket er den grundlæggende difference mellem almindelige webshops og dealsites. Når du som kunde køber et særligt tilbud på et dealsite modtager du efterfølgende et værdibevis, som du så skal indløse hos den pågældende partner/leverandør. Et dealsite har nemlig ikke selv varer eller produktion, men i stedet en række partner-virksomheder og det er hos dem at du får din varer/oplevelse. Det er dermed ikke dealsitet, som har ansvar for varen, men den pågældende partner virksomhed.

Det dealsite er grundet sin opbygning, en skøn måde for forbrugere at få en masse unikke tilbud, rabatter og deals uden at skulle holde styr på alle virksomheders respektive tilbud og priser, men blot kan tilmelde sig et nyhedsbrev og hver dag få en masse tilbud direkte i sin indbakke. Man kan tilmelde sig MyFirstDeals nyhedsbrev her, som primært er relevant for forældre og børnefamilier.