Tips og gode råd til nybagte forældre

Deals til gravide og baby

Til gravide og nyfødte har vi altid en masse gode produkter i god kvalitet, hvor du kan spare helt op til 70%. Når man venter en baby ved vi godt, at det betyder at man skal have en masse babyudstyr og ting til den kommende mor. Derfor har vi deals på begge dele.

Hos MyFirstDeal fører vi eksempelvis ofte ventetøj til gravide, så du ikke skal ud og investere en masse penge på tøj du kun skal bruge i en kort periode. Udover ventetøj har vi ofte en masse deals på produkter, der gør tiden som gravid en smule nemmere og endnu mere fantastisk. Det kan eksempelvis være støttebælter, mavebælter, særlige gravid-bh’er og mange andre tilbud til gravid, hvor du får store rabatter.

Til babyer har vi samlet en lang række gode deals på babyudstyr. Det er eksempelvis natlamper, børnesenge, babytøj, barnevogne og meget mere. Så bliver tiden med en nyfødt lidt lettere og du slipper for at skulle tømme bankkontoen.

Det er vigtigt for MyFirstDeal at vores deals kun er på gode kvalitets produkter, og derfor er du altid sikret både en handel og et produkt som både du og din baby kommer til at blive vild med!

Se vores seneste deal til til gravide og baby her.